Ledige jobs |Paintball Århus & Outdoor Xplore tilbyder aktive oplevelser, teamwork og udfordringer for grupper, polterabends og virksomheder

Om Ledige Jobs hos PAINTBALL ÅRHUS & OUTDOOR XPLORE

Vi søger løbende freelance instruktører til vores outdoors-aktiviteter.

Og, som forberedelse til den forestående sæson søger vi også nye og friske instruktører til at supplere vores solide stab af gode instruktører.

Er det her noget for dig, eller har du en god kammerat/veninde, som har en profil der matcher, så hører vi gerne fra dig.

Hvem er du … ?

  • Du har et godt humør, og er vant til at omgås mennesker på en god måde
  • Du skal kunne håndtere overkåde mænd med et smil og samtidig kunne optræde myndigt og med et smil, når det er nødvendigt

Hvad er din baggrund … ?

  • Du kan fex. være instruktør eller underviser fra idræts-aktiviteter, frilufts-aktiviteter, forenings-arbejde, eller blot at du kan lide at have med mennesker at gøre
  • Samtidig er det en fordel, hvis du er en smule praktisk indstillet, for at kunne lave basal fejlretning på paintball-våben og andet af det grej, vi bruger.

Hvad er din baggrund … ? – Klatre-instruktør :

  • Solid erfaring med klatring og sikring
  • Lyst til/erfaring med at instruere grupper og enkeltpersoner i klatring og sikring

På siden www.ox.dk kan du læse om nogle af de aktiviteter, vi tilbyder, og dermed hvor du har mulighed for/ønsker at indgå som en af vores nye instruktører – alder : 23/25-45 år ?

Bor du i Århus ? – så er der nem adgang til vores aktivitets-område udenfor Malling v. Århus, med 10 min. gang til bus og tog/Letbanen. Bor du andre steder, så er det en fordel, hvis du er selvtransporterende.

Arbejdstidspunkt er vekslende, men i perioden april-oktober typisk fredag eftermiddage og lørdage i dagtimerne, samt enkelte arr. i dagtimerne på hverdage.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Jesper på : .

Og ellers, send os et par ord omkring dig selv og din baggrund – vi ser frem til at høre fra dig, eller fra din kammerat/veninde :-)

Læs mere …    Forhør nærmere …    Bestil tid …