Paintball-våben hos Paintball Århus & Outdoor Xplore - Paintball-våbnet er et kal. 68 halvautomatisk gevær med gasbeholder, og med et paintball-magasin der rækker til 500 skud | Paintball Århus og Outdoor Xplore tilbyder paintball, aktive oplevelser, teamwork og udfordringer for grupper, polterabends og virksomheder

Paintball – Våbnet – Klik på billedet for at se det i stor størrelse

PAINTBALL UDSTYR HOS PAINTBALL ÅRHUS

Geværet (markøren):

Geværet er en kal. 68 halvautomatisk, med luftbeholder, der rækker til 500 skud. Geværet kan ramme præcist på afstande op til 50 meter.

Paintball-kugler:Paintball-kugler - Vi bruger kal. 68 kugler (paintballs). Kuglerne er lavet med en gelatine-skal (husblas) og indeholder vandopløselig farve. Paintball-kuglerne indeholder et bittert smagsstof for at undgå, at de bliver spist af børn eller dyr. Kuglerne er miljønedbrydelige og er miljøgodkendte iflg. gældende EU-standarder og er ufarlige for dyr, mikro-organismer, planter, vandmiljø og mennesker.

Vi bruger kal. 68 kugler (paintballs). Kuglerne er lavet med en gelatine-skal (husblas) og indeholder vandopløselig farve.

Kuglerne indeholder et bittert smagsstof for at undgå, de bliver spist af børn eller dyr.

Kuglerne er miljønedbrydelige og er miljøgodkendte iflg. gældende EU-standarder og er ufarlige for dyr, mikro-organismer, planter, vandmiljø og mennesker.

Læs mere om miljøgodkendelserne for de paintball-kugler vi anvender – Her …

Sikkerhed under spillet:

Paintball-dragt hos Paintball Århus. Du får udleveret en renvasket camouflage-dragt til at beskytte dit eget tøj samt en topkvalitet paintball helmaske med ørebeskyttere

Paintball – Camouflagedragt – Helmaske | Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Vi prioriterer sikkerheden i forbindelse med spillet meget højt. Derfor bruger vi kun det bedste udstyr til at beskytte ansigtet under spillet.

Udstyr fra Scott er kendt for at opfylde de skrappeste sikkerhedskrav.

Vi anvender en Scott hel-maske med øre-beskyttere, kombineret med en overtrækshue, som også beskytter hoved og hals.

Påklædning under spillet i øvrigt:

Alle spillere udstyres af os med en camouflagedragt, der dækker deres eget tøj.

NB! Spillerne bedes selv medbringe robust fodtøj, der tåler at blive beskidt.